2011. június 16., csütörtök

Programajánló

Részlet a gazdag programból:
"Az Egyetemi  Könyvtár nagy értékű régi kézirat- és könyvállományának megóvását egyrészt a szakszerű könyvrestaurálás, másrészt ezen dokumentumok digitalizálása szolgálja: mindkettővel megismerkedhetnek az érdeklődők.
NetKúl!Túra programunkon könyvbarát, filmes és színházi honlapokkal ismerkedhetnek a látogatók, és a kölcsönzőben azt is kipróbálhatják, milyen kihívásokkal küzdenek meg a láttássérültek a könyvtári számítógép előtt..
Az aulában az Egyetemi Könyvtár és Levéltár kiadványai mellett kedvezményes áron kapható lesz az Egyetemi Könyvtár Évkönyvei sorozat legfrissebb, jubileumi XIV-XV. számú összevont kötete, illetve az ELTE tavalyi 375 éves jubileumára megjelent különleges, több mint háromszáz fotóval illusztrált képes egyetemtörténeti könyv is Szögi László, a könyvtár főigazgatójának tollából.
A rendezvény részletes programja az Egyetemi Könyvtár honlapján, a Múzeumok Éjszakája hivatalos honlapján valamint a Pesti Est különszámában tekinthető meg.
A regisztrációhoz kötött programokra a bejelentkezés: http://www.konyvtar.elte.hu/open.php

A Múzeumok Éjszakája valamennyi helyszínén belépésre jogosító karszalagok a Könyvtár információs pultjánál, illetve kölcsönzőjében már vásárolhatók.

Nincsenek megjegyzések: